Dragi roditelji u nastavku teksta nalaze se kratke upute za nadolazeća zbivanja vezano za maškare te Vas molimo da ih uvažite.

Tema : Stari Grad – zanimanja , jaslice su slikari, mališi su doktori, srednjiši su astronauti i veliši su ribari.

Vrbanj – mješovita odgojna skupina su stanovnici livade.

O izradi kostima bit ćete obaviješteni od strane svojih odgajatelja.

 

5. veljače 2016.VelišiStg i Vrbanja idu na maškare u Hvar. Djeca idu organiziranim prijevozom te molim sve roditelje da na isti daju pisani pristanak .

 

6. veljače 2016. Pozivamo Vas na Humanitarni maskenbal za djecu vrtićke dobi, prikupljena sredstva utrošit će se za uređenje dječjeg igrališta u Vrbanju. U tu namjenu prodavat ćemo LUTRIJU, molimo sve roditelje da tijekom sljedećeg tjedna ( 1. veljače – 5. veljače) donesu nekoliko stvari za koje misle da bi bilo dobro da se stave na lutriju, ideja je da svaka lutrija dobiva. Uz dobru zabavu i igru prodavati će se sendviči i sokići.

 

POČETAK : 16.00 sati

MJESTO: Gradska kafana Stari Grad

Djeca dolaze obučena po svom izboru, molimo vas da maske ne budu „strašne“, neka lica budu otkrivena kako se mlađa djeca ne bi uplašila, posebno vas molimo da mačeve i pištolje ostavite kod kuće. Sve odgojne skupine predstavit će se sa jednom nastupnom točkom, nakon nastupa molim roditelje da preuzmu svoju djecu od odgajatelja, nakon čega slijede zabavne igre koje će organizirati i voditi odgajatelji, a djeca će sudjelovati prema dogovorenom planu i njihovoj želji sudjelovanja u pojedinoj igri kako bi se izbjegle nepotrebne gužve. Želimo Vam dobru zabavu i da se naplešete sa svojom djecom.

 

8. veljače 2016. Srednjiši DvSardelice i mješovita odgojna skupina Vrbanj sudjeluju na tradicionalnom dječjem maskenbalu u Jelsi. Djeca idu organiziranim prijevozom te molim roditelje da na isti daju pisani pristanak.

 

9. veljače 2016. Povorka maškara Stari Grad u 11 sati ,

Sve odgojne skupine DvSardelice nakon prigodne marende „ krafne“ te čitanja optužnice u našem dvorištu za što je sve kriv naš „ LINČINA„ i zašto je bio lijen čitavu godinu, sudjeluju u povorci, a samo starija odgojna skupina nastupa s jednom točkom ispred Gradske kafane. Molim roditelje da djecu svih ostalih skupina preuzmu odmah nakon završetka nastupa naših veliša.

 

Napomena za roditelje koji koriste duži program rada vrtića da u utorak, 9. veljače 2016. neće biti ručka, te da djecu preuzmu od svojih odgajatelja nakon nastupa starije odgojne skupine.

 

Napomena za roditelje mješovite odgojne skupine Vrbanj u navedenom tekstu nije spomenut maskenbal u Vrboskoj kojeg vrtić tradicionalno posjećuje, o tome čete se dogovorit sa svojim odgajateljima.